Vill du jobba med allt inom glas?

Öppet hela sommaren!

Stadins Glas är ett komplett glasmästeri som utför allt från vanlig fönsterreparation till fasadpartier i aluminium och glas. Vi är verksamma i hela Norrbotten men främst i Boden och Luleå. Läs mer på www.stadinsglas.se

Våra verksamhetsområden och dagliga arbetsuppgifter är

  • Bilglas och lyktpolering
  • Fönster (rep- och nyglasning)
  • Inglasningar
  • Dörrar och entrepartier
  • Glasräcken
  • Glasväggar och fasader
  • Inredningsglas (badrum, bastu och köksglas)

 

Vi söker en praktiskt lagd problemlösare som kan jobba under sommaren med chans till förlängning, eventuellt tillsvidareanställning.  B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen men det är inget krav. Vi uppskattar hantverksskicklighet, initiativförmåga, servicekänsla och flexibilitet.

Intresserad?

Kontakta Maria Johansson på telefon 0921-55073, info@stadinsglas.se eller kom förbi på Björkelundsvägen 2 och lämna in din ansökan senast den 15 mars 2018.