Skjutdörrar

Vi säljer garderobsskjutdörren Briljant från GSAB. Måttbeställt enligt dina önskemål. Kontakta oss för offert på telefon 0921-55073, besök butiken eller mejla info@stadinsglas.se

Briljant_gsab_invitrea_skjutörrar_garderober_3-970x728
Briljant skjutdörrar för garderober

Briljant från GSAB – skjutdörren för alla utrymmen

Briljant skjutdörrar för garderober byggs alltid måttanpassade för att utnyttja utrymmet maximalt. Briljant fungerar lika bra i köket, hallen, tvättstugan, matsalen som i sovrummet, vardagsrummet och klädkammaren. Skjutdörrarna kombinerar ett modernt formspråk med mästerlig funktion och material av högsta kvalité.

Briljant består av en ram i aluminium och ett valfritt skivmaterial. Ramen finns i färgerna silvermatt, vit och svart. Skivmaterialet kan ha en tjocklek på mellan 4-8 mm och det finns i ett stort utbud av färgat glas, spegel eller träskivor. I ett skjutdörrsparti kan du ha flera olika material i dörrarna. Du kan även dela upp dörren i flera fält med hjälp av en horisontell spröjs och på så sätt också ha olika skivmaterial i samma dörr. Det går även att skapa en egen design på skjutdörren genom att måla eller tapetsera direkt på träskivan.

Den golvgående skjutdörren rullar tyst och lätt tack vare den kullagerförsedda golv och toppstyrningen. Dörren har även ett urspårningsskydd för ökad säkerhet.

Som tillval kan Briljant förses med en mjukstängande parkeringsfunktion som håller dörren stängd. Med den slipper du halvöppna dörrar. Stängningsfunktionen inkluderar även en bromsfunktion som gör att dörren saktar in och stannar mjukt åt båda hållen. Även mittdörren i ett pari med tre dörrar eller fler har en parkeringsfunktion som gör att de håller sin stängda position. Ytterligare ett populärt tillval är karmsidan som skapar ett elegant avslut på ditt skjutdörrsparti.

Briljant håller högsta kvalité in i minsta detalj. Alla spegel- glasdörrar är dessutom försedda med säkerhetsfolie på baksidan för att hålla glaset på plats om olyckan är framme. GSAB erbjuder även en materialgaranti på 10 år.

Se GSABs film om Briljant skjutdörrar här.