Solskydd

Vi erbjuder ett stort urval av förstklassiga måttanpassade markiser, markistyger, persienner, rullgardiner och solskydd till privatpersoner och företag. Svensktillverkade produkter av hög kvalité från AMA Norrland.

Så här mäter du för att beställa en fönstermarkis

Safir terassmarkis med motor och skaksensor

Safir terassmarkis

Safir har en konstruktion med längsgående mittbalk, vilket ger en stabilare och rymligare markis. Det gör att man kan skydda sig mot en lågt stående morgon- eller kvällssol. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 5 – 45 grader.  Flexiarmen som är standard gör att du kan ställa markisens vinkel steglöst efter solens höjd.

Safir manövreras manuellt med vev, eller med elmotor, styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Tidö-burspråk_small
Tidö fönstermarkis pris från 3 100 kr

Tidö fönstermarkis

Tidö är en fönstermarkis med rymlig kassettlåda och frontlock som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad, för maximal livslängd. Passar mindre och större fönster som villor, kontor och industrier. Markisen har fallarmar med inbyggd fjäderspänning för bra dukspänning. Profilerna är naturanodiserat aluminium för att stå emot det nordliga klimatet.

Markisen går utmärkt att seriekoppla och med motordrift är den lämplig för större objekt. Den har fallarmar med inbyggd fjäderspänning för bra dukspänning. Tillbehör som nischkonsoller gör installationen enkel även på betong eller tegelhus.

AMA-logo-profil

Läs mer om utvändiga solskydd och se fler produkter i AMA Norrlands katalog