Låt oss som är proffs på fönster göra jobbet

Börjar det vara dags att byta fönster?  Vi tar bort de gamla fönstren. Sätter de nya på plats och tar hand om alla detaljer runt omkring – såsom lister, foder och fönsterbleck. Vi fraktar även bort dina gamla fönster om du önskar det. Låt oss som är proffs på fönster göra jobbet.Vi säljer fönster och dörrar från kända leverantörer, till exempel Inwido som tillverkar Elitfönster, Outline och Diplomat.

ROT-avdraget gäller för fönsterbyten i villor. Vi ansöker om ROT-avdrag åt dig och drar av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Avdraget är på max 50 000 kronor per kalenderår och person. Observera att du måste ha tillräckligt med skatt för att kunna få avdrag för ROT-arbete.

Kontakta oss för kostnadsfri offert på info@stadinsglas.se eller 0921-55073.