Arctic Bath i Harads blir publikens favorit i tävlingen om Glaspärlan 2020

Med 23% rösterna utses Arctic Bath till ”Publikens favorit” i onlineomröstningen för Glaspärlan 2020.

Arctic Bath är ett nytt och unikt hotellkoncept i Harads, Norrbotten, med inspiration hämtad från platsen och historien. Ett spännande året-runt-hotell, på sommaren fritt flytande, under vinterhalvåret infruset i Luleälvens is. Glaspartiet i kombination med de små specialritade ljusinsläppen bidrar till en helhetsupplevelse som berikar gästernas vistelse och ger en närhet och koppling till naturen utanför landstugorna. Byggnaderna smälter in i naturen på platsen och omgivningen, de tar inte över, utan blir en del av naturen. Läs mer om projektet i tidningen GLAS.
FAKTA – ARCTIC BATH

Byggherre: Arctic Bath
Entreprenör: Vittjärvs hus
Arkitekt: AnnKathrin Lundqvist, Arctic Trend
Glasentreprenör: Stadins Glas AB
Glasleverantör: Emmaboda Glas
Byggsystem: Wicona
Inredningsdesign: AnnKathrin Lundqvist, Arctic trend i samarbete med Input Interiör, Luleå