Information till våra kunder med anledning av Covid-19

Vi håller öppet som vanligt men vi är extra noggranna med rengöring och städning av ytor som många rör samt uppmanar alla våra anställda att hålla god handhygien dvs tvätta händerna ofta och använda handsprit för att minska smittspridningen.

Butiken
Butiken är öppen 07.00-17.00 för beställning och hämtning som vanligt. Vid kassan har vi ”hostskydd” och handsprit. Vill du inte komma in så går det bra att betala med swish. Vi ställer ut grejerna på lastbryggan efter betalning.

Kontakt
På vår hemsida finns formulär för att boka in tid för byte av bilruta, stenskottslagning eller andra frågor. Du kan även skicka e-post info@stadinsglas.se eller ringa på telefon 0921-55073.

Kundbesök
Kontakta oss via vårt frågeformulär, e-post info@stadinsglas.se eller telefon 0921-55073 så bokar vi in en dag/tid som passar. Vi kommer ut till dig för att mäta och diskutera glaslösningar så länge ni är friska.

Vid minsta tecken på förkylning vill vi att ni avbokar. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen!