Bastuväggar i glas

Bygg din bastu i glas för att skapa en rymligare känsla. Även en liten bastu kan kännas stor med en glasvägg som släpper igenom ljus och bidrar till luftighet och rymd samtidigt som det skapar en lyxigare och modernare känsla. Har du ett badrum där standardlösningar inte passar eller är du ute efter det där lilla extra? Då har vi lösningen för dig. Vi måttanpassar alla våra glasväggar precis som du vill ha dem och hjälper dig med val av glas och beslag.

Kontakta oss för kostnadsfri offert på info@stadinsglas.se eller 0921-55073. I Boden-Luleåområdet kommer vi gärna hem till dig för att titta på en lösning. Bor du i övriga Norrbotten så kan du mejla in ritning och önskemål så ritar vi upp ett förslag och lämnar offert. Blir det affär så kommer vi naturligtvis ut till dig och mäter för beställning.

Vi tillverkar även måttbeställda speglar till ditt badrum.

Vi jobbar främst med 8 mm härdat glas i olika varianter

Fler inpirationsbilder och referesjobb hittar du här DUSCH & BASTUVÄGGAR I GLAS