Våra leverantörer – Hesta Markis

När vi letade ny leverantör av solskyddsprodukter föll valet snabbt på Hestra Markis.  Vi är stolta att kunna leverera svenska kvalitetsprodukter från ett företag som drivits i flera generationer, ett företag som funnits i över 70 år och fortfarande drivs av samma familj.

Det är nu 75 år sedan den småländska fabriken grundades av familjen Rudén. Idag drivs den av tredje generationen vilka har byggt upp en stor familj av engagerade och erfarna medarbetare. Genom dem är Hestra Markis en pålitlig partner, vilka tillsammans erbjuder lösningar som förenklar och förgyller vardagen. Det breda och djupa sortimentet i kombination med djupt kunnande inom produktion ger kunderna nya möjligheter till valfrihet och flexibilitet. Med vacker design, smarta system och hög kvalité får den som väljer en produkt från Hestra Markis med all säkerhet känslan av att man gjort det bästa valet för sitt hem.

Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare av solskyddsprodukter för indoor och outdoor living. Vår produktionsanläggning i Hestra förser sedan 1948 den svenska och nordiska marknaden med högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter för alla lägen och alla typer av hus.

– Solskydd för alla lägen –