Våra leverantörer – Maba Maskin Nordic AB

Med ett brett sortiment av produkter för glasbranschen, bra support och snabba  leveranser blev Maba det självklara valet när vi valde leverantör av bla kitt, verktyg och glasprofiler.

Maba är ett grossistföretag som importerar, tillverkar och säljer produkter till framförallt glasmästeribranschen, byggbranschen och planglasindustrin. Företaget har funnits i nuvarande form sedan 2002 men grundades redan 1994. De har allt från glasräcken, uterum och kontorslösningar till maskiner, handverktyg och förbrukningsartiklar. Med ett lager i Halmstad på över 3000 artiklar och snabba leveranser är de en pålitlig leverantör.

Maba Maskin Nordic AB är ett FR2000-certifierat företag och uppfyller alla de viktiga krav som ställs i ledningssystemet FR2000 och är certifierade inom de 5 olika verksamhetsområdena : kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens!